Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland blir jag bara så fascinerad av det stora som vi inte riktigt når med tanken.




Jordade enigheter ur

så som den vackraste av plantor

är du känslig när de unga vindarna smeka dig

ur silverdagg och månstrålar 

 

öppna dina gnistrande blad mot ljusets puls

slut dig inte förutan nattkyssars försiktighet

bevara dig i famn av jordad enighet

 

i din känslighet gror världen skör

genom ekot är du till flodbrus född

så som den vackraste av plantor;

 

 




Fri vers av L I V
Läst 353 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-01-12 08:31



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
härlig vers,
/i din känslighet gror världen skör/
en poetik värd namnet!
2011-01-13

  Seglaren
verkligt vackra ord
2011-01-12

  Anna*
Har läst flera gånger och den blir bara bättre och bättre med läsningarna! Applåder
2011-01-12
  > Nästa text
< Föregående

L I V
L I V