Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tugg

åh, mitt liv
mitt liv
mitt liv
mitt liv!

om det finns en mening
vad
mitt liv
mitt liv!

VAD GÖR JAG MED MITT LIV!

tugg, tugg, tugg, tugg
jag idisslar mitt liv.

vroom, vroom, vroom
samma
omlopps
bana

vad är meningen!
åh, mitt liv




Fri vers (Fri form) av Röda Sam
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-11 20:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
perpetia vitae
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Röda Sam
Röda Sam