Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk så det kan bli

I

tankarna

gör jag

allt

gång på gång på gång

och

om

och om

igen.

 

I

verkligheten

tänker

jag.




Fri vers av Mangal VIP
Läst 1501 gånger och applåderad av 45 personer
Publicerad 2011-01-11 22:55



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Underbart !!! Och sant . Dessa tankar som tar vår energi och plats i våra liv. Suveränt !!!
2018-07-29

  Mia Popiana
Gillar det underfundiga!
2015-01-21

  lodjuret/seglare VIP
I verkligheten känner jag att texten är på en och samma gång så simpel att läsarjaget kan förstå den och ändå kan tjäna till att föda fler tankar och känslor kring detta hos läsaren än vad som går att läsa mellan raderna. Det är en konst att skriva just på ett sådant sätt, hur konstigt det än kan verka.
2012-08-03

  Linda CH VIP
Snyggt tänkt! :)))
2011-06-27

  Bringebruden
Träffsäkert och snyggt!
Både visuellt och innehållsmässigt.
2011-03-01

  walborg
Tänkvärt!
2011-01-16

  Annmargreta
Så fint vackert och man kan
läsa så mycket mellan raderna.
2011-01-13

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fin text. Mångbottnad beroende av målet för tanken.
Ibland är det bra att göra och ibland låta bli och dito med tanke.
2011-01-12

  Jaramald
Det är kanske inte tanken som räknas
i sig, det är hur många gånger man gör det
i tanken innan det blir handlig.
Eller nåt sånt...
Jag brukar säga att jag måste handla först
innan jag kan tänka efter hur det blev.
Att tänka efter före har jag aldrig förstått...
Det som att ta en kurva före ett krön...
Det kräver siare eller kartläsare...
2011-01-12

  Junitvillingen
Snärtigt & klurigt. Väl värt platsen bland Fem uppmärksammade - kanon!!:-))
2011-01-12

  Stjärnöga
Tanke är kraft
kärlek..
ja själva livets
nerv
och dina ord
föder kreativitet..
liv..
kärlek
Vacker poesi
2011-01-12

  Anna*
Strålande med stor tankeverksamhet. Moment 22 =0) Applåder
2011-01-11

  Lena Själsöga Keijser
och tänk så glad tanken är då vi i kärlek
ber den vila från ditt tänk ...

ja tänk så verkligheten kan bli

tack för bildväckan

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-11

  Niclas Petersson VIP
Riktigt snyggt. Tilltalande för en drömmare som jag. :)
Gillar.
2011-01-11

  Ninananonia VIP
:) Ja visst är det underligt:)
Jättebra text. Väcker mina tankar till liv:)
Som vanligt är du fantastisk :)
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Mangal
Mangal VIP