Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STOLT BÄR DU NATTEN

stolt bär du natten in i gryning

strålande svartvit mot det röda

under den lugna svala ytan

måste ett vindruvshjärta glöda

född ur ett hav av vita rosor

vilande cool på näckrosbädden

du är det läckraste i staden

jag är en katt som slickar grädden

om jag än följer dig i spåren

ligger du alltid två steg före

äger du hela vida världen

äger jag knappt ett enda öre

 

 

LARZ GUSTAFSSON   12/1 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-12 17:08



Bookmark and Share


  anits VIP
Helt underbara rader
2011-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP