Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AIR

vill bara en sak

det blir till en aura

flickor är skapade att känna av sånt där

dimmiga dagdröm

på disiga nejder

du bär på kontraorder

men jag stannar här

vill bara två ting

här delar sig vägen

det finns en evig och en temporär oas

här är ett vägskäl

hit förde mig stegen

nu står det klart vem som egentligen är bas

 

 

LARZ GUSTAFSSON   12/1 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-12 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP