Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vinternatt

Månens ljus för en ojämn kamp
i natten

Det dunkla ljuset
kämpar
mot
Is, snö, is
och kyla

Naturen är i stiltje
allt stannar upp
Stillheten skrämmer
Tystnaden dov

Jag kämpar
mot
Is, snö, is
och kyla




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-12 17:15



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Det är en kamp att genomgå..men jag ser det vackra i det kalla. Precis som jag såg det enormt vackra i denna dikt. Berörande!!/B
2011-01-18

  Katinka VIP
Fint, om månen och om kampen i naturen.
2011-01-12

  Lena Själsöga Keijser
din kamp andas genom orden
kanske
är det så
då vi ej kämpar med... stiger skönheten fram
kanske växer det vi kämpar emot av just vårt emot...

tack för bildväckan

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders