Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRKUNNAREN

 

 

 

förkunnaren i mig

kan aldrig dö

han låter sig inte kvävas

det liv som blev sått

i mig som ett frö

det fick jag för det

ska levas

det budskap jag sprider

är dynamit

det spränger bort dammar

och vallar

det lockar din ande

att komma hit

den dag då din Frälsare

kallar

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090712








Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2011-01-12 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP