Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en stund lycka

slickar
såren
de dök upp idag
som en påminnelse
om
igår

minnet sviker
allting svider

liv




Fri vers av franz
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-13 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

franz
franz