Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbart är jäkligt kort och evigheten långt ifrån nu

goda, saliga änglar har sin bostad

i astralhimlens lysande världar

och jag har min bostad i mig

men nu vill jag känna mig så där

genomsköljd av kärlek igen

följa regnbågen och

hoppa hage på din mage

måla akvarelliska hjärtan

över sorglösa nätter utan slut

slicka kroppslinjer ömma

precis där huden möter själ

allt måste väl inte ha ett slut

snälla ljug för mig om det behövs

och möt mig på halva vägen

föklädd till den Gud du är




Fri vers av L I V
Läst 322 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-01-13 13:50



Bookmark and Share


  pixter
fantastiskt vackert
2011-01-16

  glasblåsarblå
älskar titlen, älskar texten, älskar känslan. <3
2011-01-15

  Max Poisé VIP
Gillar detta och definitivt de sista raderna. Vår verklighet är definitivt oerhört personligt!
2011-01-13

  Fredrik P. VIP
tycker som Niclas P och
jag lägger till en versrad
som ger mycket av diktens
känsla
/genomsköljd av kärlek igen/
finemang!
2011-01-13

  Niclas Petersson VIP
"slicka kroppslinjer ömma
precis där huden möter själ"

Fantastiskt fina rader.
Gillar. Mycket.
2011-01-13

    ej medlem längre
Längande, varma, tröstande ord...
Vackert.
2011-01-13

  tobbe berglund
underbart är ju kort .
du är av rätt sort.
leende blåa ögon.
vi är ju alltid någon ...

tobbe
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

L I V
L I V