Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina klackar tystnar


Det rinner varmt längst min hals..

..blod

neråt armen...



...droppar ner på min chanel väska.



Nej!

Inte min chanel!





Fri vers av wildrose
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-13 19:58



Bookmark and Share


  yoakimu
Märkligt att det är lättare för oss att bry oss om saker än oss själva. Bra skrivet, tänkvärt.
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose