Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRAMAS MER

krama mig in i okänt land

jag längtar faktiskt dit ibland

krama mig ut ur elak stad

krama mig varm och stark och glad

upplåt din famn för sjömannen

han seglar ensam utan vän

jag blir din teddybjörn i natt

du blir min söta kissekatt

krama mig bort från istiden

krama mig in i framtiden

 

LARZ GUSTAFSSON   14/1 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-14 21:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varmt!
2011-01-15

  Måna N. Berger
Varmt och ömsint!
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP