Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
faktum.nu


räkan ( tjackhora )





ljusblå ven
pulserande, öppen
att ta emot förnedringen

åter blir golvet
på en toalett
den bomullsmjuka nattens rede




bruten vinge
bunden med amfetamin
flyg, fjärilsöga flyg ( ditt fä )




spjutspets genom stolthet
punkerad bild av det självklara

hukad är du, du vackra någonting


























Fri vers av lyckeli
Läst 517 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-01-14 22:16



Bookmark and Share


  aol
ruggigt bra poesi om drogen, så smärtsamt
2011-01-25

    Ruffa
En sådan där som man/jag måste skriva ut för att kunna slita fram och läsa igen den bara för att se om den har något mera för mig denna gång med! Snygg :)
2011-01-21

    ej medlem längre
bra poesi om drogen som kan få vem som helst att råna sin egen morsa på hennes sista kronor.
2011-01-20

  Gunnar Odhner
Du lyckas hålla kvar det vackra samtidigt som du ser det gå till spillo. En bragd, en fin dikt.
2011-01-15

  Ola Rydberg
Oj så vackert samtidigt som
det är smärtsamt
stående applåd på denna
2011-01-15

  Lena Själsöga Keijser
läser hennes väsen genom dina ord
du skriver hela hennes smärta
det är stort

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-14

    ej medlem längre
vilken vacker hyllning (som jag läser den just nu). avslutningen sätter sig i djupa maggropen...
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

lyckeli
lyckeli