Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tände mig

Du tände mig
Du tände mig verkligen
Och vi gnistrade båda två
Som öppen eld. Som tomtebloss
I natten
Osäkra händer letandes i mörkret
Över blottade tonårskroppar
Blottade sinnen och empati för hemligheter. I det skulle vi dansa igenom natten
Okyssta läppar. Leker kurragömma i det flimrande ljuset
Och tiden står stilla
Blickstilla
I takt till bultande hjärtslag. Vidrör dem. Passionerat
Och till Bob Dylans stämma
Som ljudar på repris i bakgrunden
Fingrar du igenom mitt hår
Och håller ett fast tag kring min midja
Granater och explosioner


I hela kroppen


Du var mitt magiska "moment"
Du var liksom det mesta
För bra för att vara sann
Men du tände mig


Du tände mig verkligen.




Fri vers av J. E. A
Läst 415 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-15 02:23



Bookmark and Share


  F.
Kanske det absolut bästa jag läst om lust och längtan. Fantastiskt. Tycker själv att det är så svårt att hålla sig på rätt sida så det inte bara blir mjukporrblaskigt. Du klarar av den balansen med bravur. Bokmärker!
2011-03-02

    ej medlem längre
MUMS!
Det var fantastiskt.
Vill mest bara ha det nu.
Explosionerna alltså.
/L
2011-01-22

  Niclas Petersson VIP
Helt underbar. Längtandes varm och sensuell. Igenkännande tonårstid.

"Du var mitt magiska moment
Du var liksom det mesta
för bra för att vara sann
men du tände mig"

Riktigt bra.

Gillar. Mycket.
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

J. E. A
J. E. A