Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVSSORG OCH HJÄRTESORG




Jag kan inte jag förmår inte att klara av kärleken mera
idag är jag en död kvinna full av ångest mina budskap
går inte fram du förstår inte vad du gjort fastän jag skrivit
utförligt och tydligt och klart vad jag menar och vill framföra

Du förstår inte din egen handling och jag vet ej vad jag ska
göra det värk er så i kroppen och själen och mörkret har lagt
sig över mig så jag inte kan röra mig stelfrusen i min sorg och
och mitt beslut att lämna dig du projicerar dina känslor på mig
för mig att jag ska känna skuld över att jag inte accepterat att bli ignorerad
i en veckas tid sen vill du inte kännas vid din egen handling hur ska
jag då nå dig när dina öron är döva

jag gråter över mitt liv jag gråter över kärleken som aldrig stannar hos
mig jag gråter över min smärta över min övergivenhet jag ständigt hamnar
i vad gör jag för fel varför ska det alltid bli såhär i min värld i mitt liv som alltid
är full av ångest numera hur ska jag klara att sitta hemma ensam och låta tankarna förgöra mig låta min egen förstening i min kropp inta mig varför är
jag dömd fördömd att stå ensam ska jag ta mitt liv så ni inte behöver tänka på
mina problem mina sjukdomar just nu behöver jag nån att prata med men det är lördag och alla är upptagna med sina liv

jag behöver kärlek tröst värme för att känna glädje igen men jag har fastnat i
en evig dep och ut anförskap alla har nån men jag har ingen att dela min tid med varför kommer jag att falla under samma snara varje gång mitt hjärta gråter min osörjda sorg är som en vulkan varför förstod du inte mina ord,
Varför




Fri vers av Fånga dagen
Läst 386 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-15 19:17



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Kanske slipper vi smärtan när vi ser till att vara så upptagna som möjligt så att männen i vårt liv får anstränga sig för att få till en träff med oss. Så länge vi väntar och längtar lär vi alltid få må dåligt. Men viss är det så här som det ofta är när vi är människor som prioriterar saker olika.
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen