Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EFTERTANKE

stäm mig till eftertanke

gör mig mer eftertänksam

tiga är guld och kanske

kan det snart vaskas fram

plockas och sedan luttras

tills det blir fritt från slag

fritt från det bistra, buttra

allt det som hyser agg

 

LARZ GUSTAFSSON  16/1 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-16 11:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket tänkvärda rader
2011-01-16

  Måna N. Berger
Livsvisdom. Men låt dock silvret komma fram!
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP