Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon faller djup

i skuggan av en tår, lever dåren ensam
hon ljög bittert

log in i döden




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 215 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-17 07:37



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
bra, flerbottnad!
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth