Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidshopp

En vän som gett mig så mycket
med sin musik som med inlevelse spelas här
lyssna gärna till stycket
som han skrivit själv och blunda och tänk på när

Du mår som bäst och sitter i naturen
eller något smultronställe där Du erfar lugnet, och känner hopp
de särskilda tillfällen då Du känner Dig buren
av lyckan, av kärleken, om Du då vill, lyssna här då han framför "Framtidshopp"

http://www.youtube.com/watch?v=XJWxarG5ofY

Ted Örnberg 2011




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-17 15:35



Bookmark and Share


  aol
jag lyssnade det var uderbart jag svävade tillmin barndoms bäck
där jag seglade i min lilla barkbåt
2011-01-26

  Eva Helene VIP
Detta var väldigt fint att få lyssna till, sparar så jag kan återvända hit.
2011-01-25

  Anna*
Riktigt vackert och uppmuntrande! Fint!
2011-01-23

  Berit Robin Lagerholm VIP
Så fint.
Fint att du delar med dig.
2011-01-18

  Bibbi VIP
Bokmärker.
2011-01-17

  Bibbi VIP
Tack för att Du delger oss detta så underbara!
2011-01-17

  anits VIP
Mycket vackert, tack!
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP