Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är som du

Hon som sitter där med den ena hörluren i örat

och blicken fäst på ingenting

medan hennes mamma mässar på

om hur dålig hon är

Jag är som du

 

Han som sitter med lång fet lugg

och händerna framför ansiktet

medan hans mor ber honom

att bete sig som folk

Jag är som du

 

Hon som brister i tårar

inför en mor

som tillsynes är oberörd

som säger att hon saknar

en mamma

Jag är som du

 

Han som hatar att göra

de besvikna

som inte tror han är värd någonting

som bara vill göra rätt

för att få kärlek

Jag är som du

 

Men det är inte mig ni möter

och det är inte mig

det ska handla om

men jag känner med er

för jag är som er

 

 




Fri vers av Bevingad
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-17 18:17



Bookmark and Share


  Emelia
Så starkt..
"Hon som brister i tårar
inför en mor
som tillsynes är oberörd
som säger att hon saknar
en mamma
Jag är som du"

tårögd
2011-02-01

  Hannah Norman
underbart, igenkännbart och uppriktigt! applåder och bokmärke!!
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad