Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvar

Du bygger din armé
Med känslor du tappat på vägen
Ditt försvar
Med läppar du aldrig kysst
Din mur
Med alla slag du tagit

Och när du är säker
Vill du inget hellre
Än att få komma ut




Fri vers av M_Franke
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-17 18:38



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Klockrent. Snyggt.
Gillar.
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke