Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem får ditt hjärta bulta?


Ditt hjärta slår inte längre för mig.
Jag känner det på takten.




Fri vers av wildrose
Läst 291 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-01-18 00:29



Bookmark and Share


  * MARY *
skit braaaaaaaa;)))))
2011-02-17

  yoakimu
Aj. Det gör ont. Som vanligt fångar du mycket med få ord. Snyggt!
2011-01-18
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose