Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DNA

KUNDALINI




ADONAI ELOHIM

Jag är allt och intet.

Jag är kärlek

Jag är gud. 

Jag är.

Jag är ljus.

Jag är kärleksljus.

Jag är universums ljus.

Vi är allt och intet.

Vi är gud. 

Vi är ljus.

Vi är kärleksljus.

Vi är universums ljus.

Jag är tid...

Jag är evigheten...

Jag är för evigt...




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-01-18 00:36



Bookmark and Share


  Ari Viklund
stanna till en stund
ge dig tid, lyssna in
här är kärlekens ton
2011-01-19

  Vortex
Hvilken youtube-video har du sett? Hehe. Dette er veldig new millennium-ish.
2011-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP