Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar...




Vi skapar

Vi.

Vi skapar.

Vi skapar ord.

Vi skapar kärlek.

Vi skapar drömmar.

Vi skapar livet, här och nu.

Vi skapar vår egen verklighet.

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-18 07:03



Bookmark and Share


  Ari Viklund
ÄR
VI ÄR
VI ÄR GUD
VI ÄR GUDS AVBILD
2011-01-19

  Johan Bergstjärna
Ja med våra själars och hjärtans fria vilja
kan vi skapa glädje och lycka, finfin dikt.
2011-01-18

  Anton the poet
gillar denna!
2011-01-18

    ej medlem längre
Så bra...jag gillar dina rader, å så fel de kan ha som säger att man inte kan påverka något..
2011-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP