Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rensa

rensa

rensa

bort med allt skräp

sopa

sopa

kasta väck

allt bråte

känslor av sorg

iväg med er

ja, släng bort alla rädslor

kasta bort all sorg 

rensa rent

blås ut

skölj

och skura rent

andas in

ahh, så skönt

Nu kan livet börja!

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-18 19:03



Bookmark and Share


  Ari Viklund
rent av ljus
frid i hjärta
där är livet
2011-01-19

  Line W
Härlig text! Visst behöver man storstäda ibland :)
2011-01-18

  Johan Bergstjärna
Härlig skön dikt!
2011-01-18

    Ken Cassel
Jag är född i vågens tecken och vill tro att vi har någon slags relation du och jag, Nina
då vi många gånger är på samma nivå
Mycket bra skriftat ifrån din sida :)
Känner igen mig, i dig!

Kramar!

Ken
2011-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP