Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.aftonbladet.se/debatt/article11395705.ab


MAO TSE-TUNG BEFRIADE TIBET

mao tse-tung befriade tibet

någonting som inte många vet

slut på slaveri och barbari

det som tibetaner levde i

folkets levnadsstandard höjdes då

från en låg, förnedrande nivå

från feodalismens dystra smet

mao tse-tung befriade tibet

?

LARZ GUSTAFSSON 18/1 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-18 20:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, religiöst förtryck innan Mao.
2011-01-18

  Julio VIP
Mm det är bra..Tibetanerna har blivit väldigt utsatta genom åren
2011-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP