Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här skrev jag när jag var 17 år..




Som en vind

 

Från intet kom du.

Du kom som en vind.

Plötsligt var du bara där.

Du levde ett liv.

Vem var du egentligen?

Du gick bort som en vind.

Och plötsligt var allting stilla.

Och alla hade redan glömt,

vinden som blåste upp.

Vinden som försvann lika snabbt.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-22 20:44



Bookmark and Share


  Ari Viklund
även Helige Ande
liknas vid en vind
så innerligt varm.
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP