Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TOSCANA

Du är alltför vacker,
svår och krävande
att föreviga på ytan.
Jag gömmer dig i min själs vrår
och i mitt minne för evigt.

Dina fredliga kullar,
dina gröna dalar,
dina blåglänsande, blånande skogshöjder.
Terrakotta, din röda mull.

Toscana,
du är ett av
min levnads sköna minnen.
Du är mina tankars minnespark




Fri vers av Heikki Hellman
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-19 02:56



Bookmark and Share


  arja savela
Jag älskar också Toscana med kullar och kurviga vägar men Pisa var en besvikelse
2011-01-21

  Fredrik P. VIP
/Dina fredliga kullar,
dina gröna dalar,
dina blåglänsande, blånande skogshöjder.
Terrakotta, din röda mull./
Det är även mitt minne av
Toscana.
2011-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Heikki Hellman
Heikki Hellman