Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRSTA FÖRÄLSKELSEN

Mörkt hår.
Leende läppar.
Gladlynt, livfull, skrattfull.
Blyg pojke blev förtrollad.
Gav ingen frid mera.
Fick ett fast grepp.
Jag har ej kunnat glömma henne.
Jag hade fyllt femton




Fri vers av Heikki Hellman
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-19 03:03



Bookmark and Share


  Amari
Många får nog en igenkänning, och du finns nog också hos någon eller några som ej kan glömma dig!

2015-08-24

  Nina.H
Ja, den glömmer man aldrig! Drömmer
mig bort till mina egna ungdomsår..ljuva
tonårskärleken.
2013-03-12

  Fredrik P. VIP
just, ingen glömmer
den första förälskelsen
2011-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Heikki Hellman
Heikki Hellman