Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stå still, stanna upp. dimmorna längs marken är verkliga



vad tjänar det att brådska
annat än döden

med en lämnad barnahand i min hand

i det som är mellan födsel och död, vad tjänar det att ila, vad tjänar det att vara

allt och ingenting i samma andetag som dimmor lättar och snö fyger bort bort bort

jag blundar hårt

och viskar ditt fångade namn i mitt bröst
älskade unge, mitt allt





















Fri vers av etthjärtaäralltidrött
Läst 445 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-01-19 13:35



Bookmark and Share


  walborg
Beskrivning av en verklighet bortom det vi kallar livet - ofattbart skönt skrivet.
2011-02-04

  spellbound
Fantastiskt!
2011-01-19

  Mr Lindemann VIP
Tidlöst rör det gångna vid mig då jag blickar fram i nuet

Fångad av döden kan man sedan vila ut i evigheters vila
2011-01-19

  Valdemar Anders
Andlöst vackert
2011-01-19

    purplepea
med en lämnad barnahand i min hand

vilken mening!
2011-01-19

  yoakimu
Så vackert!
2011-01-19

  Yrre VIP
Mycket vackert detta!
2011-01-19

  Leia
Vilken känsla du förmedlar här.
Så vackert.
2011-01-19
  > Nästa text
< Föregående

etthjärtaäralltidrött
etthjärtaäralltidrött