Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så lätt


Längtan värker
spränger mig

Ditt ansikte
leendet
blinkar som neonljus

Försöker sova
försöker fungera

I huvudet snurrar
en välkänd slinga

Om du vill ha mig
nu kan du få mig så lätt




Fri vers av Sofie Viktoria
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-19 18:25



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Hög igenkänningsfaktor här. Snygg beskrivning.
Gillar.
2011-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Viktoria
Sofie Viktoria