Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horisont


Med en känsla
av horisontell svindel
Betraktar jag djupet i den vida slätten som
öppnar sig

Det böljar av grönt
Glittrar av sol

Bortom horisonten ser jag din själ

Medan jag sakta sluter mina ögon
andas in din doft

ser jag

Oändligheten i dina ögon




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-19 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders