Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sanning lever jag


Jag kommer
aldrig sluta älska

Så sant som
solens strålar
än en gång
kommer att värma
våra kroppar
på en enslig strand

Så sant som
jag sakta skall vaggas
till ro av vågors
brus och smekande
fingrar i min hand

Så sant som
dina ögon
vars djup
jag ständigt drunknar i

Jag älskar!




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 280 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-04 00:59



Bookmark and Share


  Ametysth
Glad att se dig här, noterat att du inte syns "där" :) Du skriver vackert, känns som dina dikter utvecklats till ett nytt djup. Ha det gott min vän.
2011-03-02

  Lena Själsöga Keijser
vandrar in i dina ord och utbrister
tack och lov

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-02-07

  Max Poisé VIP
En egenskap att behålla och vårda!
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders