Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLICK

Blickarna möts.
Möt blicken, vägen
in i själen.

Ögonen äro fönstret,
vägen leder in i själen.
Den är ej alltid att lita på!

Ögonen berättar.
Ärliga ögon,
äkta känslor uthärdar.

Blicken undviker,
då ögonen inte
uthärdar sanningen.




Fri vers av Heikki Hellman
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-20 04:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heikki Hellman
Heikki Hellman