Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig.




Frågor...svar

Lever jag eller är livet blott en dröm?

Kommer jag i så fall någonsin vakna?

Eller kommer jag drömma hela mitt liv?

Vad är liv egentligen?

 

 

Du lever.

Du är.

Livet är du.

Du skapar ditt liv genom att drömma.

Du är kärlek.

Känn din

kärlek.

Kärlek är liv.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-01-21 00:11



Bookmark and Share


  Ari Viklund
livets dröm
är så skön
genom oss
vaknar allt
2011-01-22

  Svartsilver
en vacker dröm, ett vackert liv.
2011-01-21

  M.A.J.R
Formulerningen är vackert gjort =) och en underbar dikt ^^
2011-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP