Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känn ljuset som omsluter dig.




Är

Ja,

så underbart det är,

att känna att man är.

Att vakna till liv

och bara vara.

Vara i kärlek.

 :)




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-20 23:34



Bookmark and Share


  Ari Viklund
så nära det är, här
det ljus som du, är
du är ljuset du, bär
vara bara som, kär
2011-01-21

  Lena Själsöga Keijser
i detta är
i denna vackra solgård
tempellund
sätter jag mig stilla
andas in bilderna runtom
en vacker seglande krona
bladkrona

tack

Tack att Nattens Skönhet Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-21

  Johan Bergstjärna
Härligt, ja det är ett underbart tillstånd : )
2011-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP