Musik: Larz Gustafsson

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik: Larz Gustafsson




SKRIVET PÅ VÅR TJUGOFÖRSTA BRÖLLOPSDAG

visst sörjer jag det kina

vi betraktade som vårt

en del av det som faller

faller tungt och faller hårt

visst sörjer jag min ungdomstid

och allt jag aldrig blev

en del av det jag sagt och

sånt jag skrivit om i brev

jag tillhör inte dem

som inte ångrar någonting

och inte dem som ångrar allt

och stöder deng hsiao-ping

jag tillhör dem som brottas

och som grubblar i ett kör

jag är en man som borde skämmas

mera än jag gör

 

LARZ GUSTAFSSON 21/1 2011

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 823 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-01-21 14:51



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Med öppet hjärta beskriver du en tid som gått och den tid du är i nu...
2011-01-22

    Sven-Erik Sköld
Du är också en man som inte skapat Dig själv.. "Allt levande växer" också genom olika perioder och deras "sanningar". "Av alla annan fullkomlighet har jag sett en ände, men dina bud är oändliga i vidd". Bra, engagerande text; som en brottningsmatch.. i en svettig lokal.
2011-01-22

  Yrre VIP
En mer naken text har jag aldrig läst. Otroligt bra otroligt utlämnade!
2011-01-21

  anits VIP
Dina rader berör och är
en tänkvärd läsning
2011-01-21

  Michaela Dutius
En dikt som berör - för den andas sanning
2011-01-21

    Ylvah
Ska bara säga idag är det gubben å min bröllopsda den 27e i ordningen, lite kul att äsa din dikt då .
2011-01-21

  mare VIP
Bra att du inser, livet går vidare
2011-01-21

  Mats Henricson
Briljant och betagande "bekännelse" ! Bokmärker !
2011-01-21

    ej medlem längre
Vackert rimmade insikter
*Ler vemodigt och igenkännande*
2011-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP