Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bara ha din kärlek nu utan krångel

Sömnlösa helveten
mardrömmar i vaket tillstånd,

möts i dina sanningar
kysser,

älskar varandras själar varma
tar dig med,

till landet nu
där kärleken bestämmer reglerna,

sagan om vårt lidande är borta,
dina drömmar blandas med min kärlek,

jag kommer att ta dig med


för att älska




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 227 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-21 20:19



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
fantastiskt författat!
2011-01-21

    ej medlem längre
strong.fin helhetsbild.
2011-01-21

  Hubbishelena
Vackert i klartext...
2011-01-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth