"This is the Rebel Radio", som jag sjöng i Bizex-B...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"This is the Rebel Radio", som jag sjöng i Bizex-B...




RADIO REBELDE

radio rebelde

partisaner utan kamouflage

mot ett vilddjursvälde

reser sig vårt lilla ekipage

david står mot goliat

ganska liten men dock segerviss

håller Gud i slungan

kan det aldrig nånsin bli en miss

 

radio rebelde

bulletiner kommer uppifrån

jätten är den fällde

triumferande står isais son

gideons lilla skara

reducerades men vann ändå

Gud kan vinna seger

fast Hans här består av några få

 

radio rebelde

våra vapen är av andlig art

kravet Jesus ställde

är koncist och klart och uppenbart

stick ditt svärd i skidan

annars ska du genom svärd förgås

bön och trons förbidan

gör att målen vi satt upp kan nås

 

 

LARZ GUSTAFSSON   21/1 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-22 08:10



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En riktig kampdikt
2011-01-22

  anits VIP
Mycket bra skrivet
2011-01-22

    Sven-Erik Sköld
Lysande skrivet med ett sant innehåll! Tack för den! S-E
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP