http://www.youtube.com/watch?v=-Jt4f0riUJQ

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=-Jt4f0riUJQ




UNG OCH RYSK

ung och rysk

som i en låt av korgis

satt du där

insvept i ett ständigt flor

av vårdis satt du där

ska jag någonsin få

veta nåt om vem du är?

hur du ser på att jag är en

revolutionär?

 

ryska posten

är väl inte alls att tänka på

kyska måsten

skulle man ju faktiskt kränka då

över medelhavet

sveper doften av jasmin

undrar hur man doftar

om man är så ljuvligt fin...

 

 

LARZ GUSTAFSSON   22/1 2011

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 604 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2011-01-22 13:58



Bookmark and Share


  Helena Tomasson
Ja... En dag ska jag prova att översätta till ryska. Kanske...
H.
2011-01-22

  Måna N. Berger
Grattis till ännu en guldstjärna!
2011-01-22

  anits VIP
Mycket bra och berörande skrivet
grattis till stjärnan
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP