Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag försöker

Jag försöker.

Men, jag kan inte.

Jag försöker att nå dig.

Men du vill  inte.

Du vill inte känna.

Du vill inte höra.

Du vill bara vara i jaget.

Så jag låter dig stanna där.

En dag är du redo.

Då öppnas min dörr.

Och du får komma in.

In i mitt hjärta.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-22 20:51



Bookmark and Share


  mare VIP
Vacker dikt
2011-01-23

  TT
...mycket bra skrivet om något jag också känt för en kvinna...texten berör mig därför lite extra och du har som vanligt ditt eget sätt att forma texten...bra...gillar!!!
2011-01-23

  Ari Viklund
tänk om alla vore redo
både ge och ta emot av
kärlek som ej söker sitt
2011-01-23

  Johan Bergstjärna
Ja... man kan inte tvinga en människa att vakna... bra beskrivet.
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP