Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var en mästare - inte en slav



Inse att de tankar du projicerar kan hjälpa eller stjälpa.

Var därför en mästare över dina tankar och ord,
inte slav under dem.


Varför inte glädjas av livet i dess helhet?


Du kan bara göra det när du ger av ditt allra bästa i tid,

i ord

och i handling.


Öppna dina ögon och ditt hjärta,
se och känn det allra bästa i allt.

Det bästa i allt omkring dig.

Livet är vad du gör det till



Vad gör du med ditt?




Fri vers av Piraya
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-26 18:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl anfört
2012-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya