Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lockelse

vinet
är slut
lyckan väntar runt hörnet

runt hörnet
finns lyckan

flaskan
står och väntar
kallar
lockar
kräver
uppmärksamhet

ett val
lätt för vissa
självklart för andra

avvaktar
känner in känslorna




Fri vers av franz
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-22 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

franz
franz