Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunda, andas, känn hur kärlek och ljus omsluter dig.

Värmer din själ.  




Kärleken är här

 

 Kärleken.

är

här.

Den bor i mig.

Se den.

Hör den.

Känn den.

Vi är kärlek.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-23 00:06



Bookmark and Share


  Ari Viklund
av ord har du format
en kropp, blåst ande
i den och gett den liv
evig kärlek bor i den
2011-01-23

  Johan Bergstjärna
Vackert, ja... det gäller att öppna upp för kärleken, annars blir det mörkt och kallt.
2011-01-23

  M.A.J.R
Otroligt bra hur du skriver om kärleken ! bra =)
2011-01-23

  Anna*
Mmmm ... så fint! Den värmande kärleken!
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP