Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

H U D L Ö S

 

 fallna änglar spelar symfonier
på mitt ostämda nervsystem 

 det räknas dagar som inte finns
i pauserna mellan mina andetag

det är vinter på min planet idag

strimmor av dagsljus letar sig inåt
medan livet hankar mig framåt


jag fryser om händerna nu  

jag fryser så innerligt om händerna nu, min vän



smutsgula fraser om nästan ingenting

trötta trasiga dagar som passerar

i hallen står livet 
undrar om jag har tid att följa med

det är grått idag

men i själarnas trädgård blommar längtan
isblommor

och förväntansfulla demoner


det vore så mycket lättare att förändra världen
om jag hade någonstans att lägga min oro

men det ljusnar




Fri vers av L I V
Läst 335 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-01-23 18:13



Bookmark and Share


    Melona
De här raderna talar så starkt till mig

och jag gör dem till mina:

"det vore så mycket lättare att förändra världen
om jag hade någonstans att lägga min oro"
2011-01-24

  Julio
Mycket vackert
2011-01-24

  Max Poisé VIP
Dina penseldrag syns tydligt med de vackraste av ord som nyanserat fyller tomrum med tydligt liv. Gillar dina tempobyten och det rika språket som bjuder på vandring och underbara utsvävningar!
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

L I V
L I V