Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kyss

Min kyss,

är inte våt,

inte kall,

inte stel.

Bara öm,

som en dröm.

Väcker din kärlek till liv.

Ja, väcker din själ.

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-01-23 19:30



Bookmark and Share


  TT
...vacker text...!
2011-01-24

  Ari Viklund
kyssen som aldrig svalnar
kärleken som aldrig falnar
ömheten alltid omfamnar
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP