Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När

När vi älskar

behöver vi inte attackera andra,

 för att känna oss starka.

För då vet vi redan,

 att vi är    

starka.

För störst av allt är kärleken.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-24 07:00



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du skriver det
vita ljuset
det vita

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-24

  Ari Viklund
kärlek som övervinner allt
är en klippa som ej sviktar
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP