Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vampyr

mörkret
sänker sig
tränger undan ljuset

som ett skepp som bryter vågorna

väntar
förhoppningsfull

snart

lägger sig skeppet i hamnen

andas ut
öppnar ögonen




Fri vers av franz
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-24 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

franz
franz