Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välj att leva i kärlek. Kärlek föder kärlek

Nyckel

Tack!




När kärlek saknas

Ondska föds när kärlek saknas.

Hat brinner i dem,

som ser,

 att andra,

 är

älskade

och älskar.

Om alla älskade alla,

 skulle hat och ondska inte finnas.

 

Då skulle alla leva i kärlek.

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-24 18:40



Bookmark and Share


  Let it go VIP
klockren och välformulerad analys!
Det är så enkelt att sprida kärlek och trots att konsekven av dess avsaknad är så hemsk mäktar många ändå inte med att ge kärlek.
Tur att det finns sådana som du - kämpa vidare!
2011-01-25

  Lena Själsöga Keijser
talar vi - låter vi "det" goda uppfylla oss växer det
talar vi - låter vi "det" onda uppfylla oss växer detta
båda lever i oss
men
vi borde ofta fråga oss vad
ondska
är

tack

Tack att Kvällens Skönhet Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-24

  Ninananonia VIP
Där kärlek saknas väller kärlek in...
:) :) :)
2011-01-24

  Johan Bergstjärna
Där kärlek saknas väller mörkret in...
2011-01-24

  Ninananonia VIP
Ja, ur intet kom allt och blir nytt!
:)
2011-01-24

  Ari Viklund
inget är omöjligt för kärleken
ur intet kom allt och blir nytt!
2011-01-24

  arja savela
sådan underbar tanke men tyvärr utopi men önska kan man ju och börja själv älska och tycka om i ställe för skitprat om andra ex
Bra!
2011-01-24

  M.A.J.R
Men ack kommer det aldrig hända! :/ ondska går inte att få bort. det är som Jin och jang... finns det ljus finns det mörker.


Men bra skrivet =) applåder
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP