Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Källan

talar

Nyckel




Jag

Det handlar om att våga,

visa var man står.

Trots att vindar blåser av förlöjligande.

Tillsammans är vi starka.

Jag står stadigt,

som livets träd,

Yggdrasil.

Kom vindar smek min kropp

Jag är min själ.

Min själ är större än ni tror

Ett ord av hat kan inte sänka mig under jord.

Jag har upplevt allt det där som ni upplever idag.

Jag har skändats, plågats, hånats och lidit.

Men icke mer.

Min själ är större än ni tror.

Större än galaxer, stor som hela universum.

För störst av allt är kärleken.

Och jag är kärleken. 

:)




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-28 21:16



Bookmark and Share


  Ari Viklund
VÄCKA!!
TÄNDA!!
FÖRENA!!
2011-01-29

  Johan Bergstjärna
Själen är större än världen, underbart!
2011-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP