Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När orden berör

 

När orden

berör din själ,

så kommer de från min själ.

Alltså kommer orden även, från en del av dig,

eftersom att vi alla tillhör, en och samma själ.

Ja, när orden berör din själ,

då känner du dig hemma

och det är du 

:)




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-25 20:48



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
En njutning att läsa ...
2011-02-03

  Niara
åh, vad vacker. Och sann för mig med.
2011-01-26

    AA VIP
Orden möts och berör. Bra. // AA
2011-01-25

  Ari Viklund
universums grundvalar
orden till mötes och ler
2011-01-25

    Ken Cassel
Tjusigt Nina!
Instämmer med föregående talare till fullo
=)

Kram

Ken
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP