Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

urbenad. ( även starka män går åt )







för att få samla dina armar
kring mina rastlösa, aldrig ankrade tankar
kunde jag ge

tolv ton egenplockat kaveldun


jag gav
den längsta, den allra lägsta
solnedgången över nyplanterad skog
för att få höra din såg

ute på gården ännu en gång
kunde jag klättra din midja
vittja dina sista nätters drömmar
och samla håret jag aldrig sparade




gav jag alla mina samlade andetag
ännu inte dragna
























Fri vers av lyckeli
Läst 497 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-01-25 21:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hur skönt!
2011-01-29

  Carola Zettergren
Fantastiskt vackert!
2011-01-26

  Gunnar Odhner
Vilka rader! Jag lyfter på min obefintliga hatt.
2011-01-26

    ej medlem längre
Mästarinna där!
2011-01-26

  Yrre VIP
Mystiskt, och mycket vacker!
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

lyckeli
lyckeli